Més de 30 gegants, gegantons i capgrossos participen a la 27a Trobada de la CRAC

Malgrat arribar amb dos mesos de retard, la trobada de Gegants organitzada per la Comissió Ripolletenca d’Activitats Culturals (CRAC) ha tornat a ser un èxit. Diumenge passat, 3 de desembre, més de 30 gegants, gegantons i capgrossos van participar a la 27a Trobada de Gegants encapçalada pels gegants locals. En total van col·laborar amb l’activitat una quinzena de colles vingudes de Sitges, Barberà del Vallès, Montcada i Reixac, Barcelona, Sabadell, Martorelles, Sant Llorenç Savall i Lliçà d’Amunt, així com també hi van participar el Poll Foll dels Diables de Ripollet, la gegantona Pina de l’Escola Pinetons i el capgròs Martí Tatchí de l’Escola Enric Tatché. Acompanyats pels grallers de les diferents colles, els gegants van desfilar per tota la rambla fins arribar a les antigues pistes de l’Esbar, on tots van fer el seu ball de lluïment mentre els presentaven. Allà també els gegants locals van fer el Ball de Gegants de Ripollet, una dansa que només es balla un cop l’any. Abans de donar per finalitzada l’activitat, tots els participants van fer un ball conjunt que va omplir el parc.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies