S’aprova inicialment un nou sistema d’elecció del Defensor del Ciutadà

Des del juny de l’any passat l’actual Defensor del Ciutadà, Joan Ramon Costa, es troba en situació d’interinitat després d’haver ocupat el càrrec els últims deu anys i esgotar així els dos mandats permesos. El govern davant les dificultats per trobar un nou candidat ha buscat estudiar la modificació del reglament. En el passat ple de novembre es va aprovar inicialment el nou reglament que introdueix, segons va explicar l’alcalde, dues diferències fonamentals. El sistema d’elecció no es farà directament al ple municipal sinó que s’obrirà un termini públic de presentació de candidatures on també hi podran proposar les entitats. Serà una representació de grups municipals i membres d’associacions qui analitzi les candidatures i presenti una proposta al ple municipal. A més també s’inclou que el servei del Defensor serà rotatiu i visitarà periòdicament els diversos barris del municipi per tal d’apropar així la seva figura a tots els veïns.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies