El Teatre Auditori tanca l’any amb l’obra ‘Celestina. La Tragicomedia’ de la companyia Atalaya

L’últim espectacle de la programació professional de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell aquest primer trimestre és el clàssic espanyol ‘La Celestina’. La representació, divendres 15 a les 21h, anirà a càrrec de la companyia Atalaya que presenta una premiada i molt aplaudida adaptació del text sota el títol ‘Celestina. La Tragicomèdia’. Es tracta d’un muntatge que destaca per oferir una posada en escena original, un gran vestuari i voler destacar tots els matisos que amaga el personatge de la Celestina, interpretada per una impressionant Carme Gallardo. Una proposta teatre de primera per recuperar un text clàssic amb encert.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies