L’Handbol Ripollet ja dóna els primers passos a la Lliga

Una setmana després que arrenqués de forma oficial la competició, el CH Ripollet engegarà el seu concurs a la Tercera Catalana Sènior Grup A el proper dia 28 i ho farà al nostre municipi. Els pupils de Santi Llop debutaran davant el BM Pau Casals de Sabadell. Els sabadellencs ja es van estrenar en la jornada inaugural, perdent contra l’Handbol Balsareny (21-24). La primera sortida, que serà ja el primer cap de setmana de novembre, a Rubí.

Entre altres enfrontaments destacats del calendari hi ha el derbi davant el Procer Cerdanyola, que arribarà el 16 de desembre, la penúltima jornada d’enguany. Cal recordar que el CH Ripollet celebra aquesta campanya el seu 40è aniversari.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies