Els Mossos demanen que es retiri la pancarta ‘Ripollet contra la violència. 3-O’

Aquest dijous dia 14 els Mossos d’Esquadra van inspeccionar els equipaments municipals i els centres que faran de col·legi electoral el proper 21D per determinar si es complien les directrius de la Junta Electoral. Un cop feta la inspecció van requerir a l’Ajuntament que retirés la pancarta que hi ha a un balcó de l’edifici de la sala de plens amb el lema ‘Ripollet contra la violència. 3-O’. Es tracta d’una pancarta feta per joves i infants durant la jornada de vaga general celebrada dos dies després del referèndum.
L’alcalde, JM Osuna, considera que és “al·lucinant que ens demanin retirar una pancarta que defensa la cultura de la pau i la no violència”. Des de l’Ajuntament avui divendres 15 han decidit tapar amb un cartell el “3-O” de la pancarta i han respòs als Mossos explicant la mesura adoptada, amb la qual consideren que ja es dóna compliment al seu requeriment. “També els diem que ens comuniquin si cal fer alguna cosa més”, explica Osuna.
Les directrius de la Junta Electoral busquen garantir la neutralitat dels edificis públics durant la campanya electoral i la jornada de les eleccions però en aquesta ocasió hi ha molta polèmica perquè les accions van més enllà de retirar propaganda d’opcions polítiques i arreu de Catalunya s’estan retirant també llaços grocs, missatges a favor de l’alliberament dels presos polítics o com en aquest cas, amb altres lemes.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies