Durant les vacances de Nadal s’obren els patis de les escoles Tiana i Tatché

Amb motiu de les vacances escolars de Nadal els dies 27, 28 i 29 de desembre, i el 2, 3 i 4 de gener, de 10 a 13h, s’obriran els patis de les escoles Enric Tatché i Tiana de la Riba.   D’aquesta manera és vol oferir zones de joc lliure i joc esportiu. El projecte ‘patis oberts’ aquest cop va més enllà d’obrir l’equipament. Durant l’horari d’ús hi haurà una persona encarregada de proposar activitats i vetllar pel bon ús de les instal·lacions. A més també s’hi han afegit a la iniciativa diverses entitats esportives locals que aprofitaran per donar a conèixer la seva activitats. Es tracta del Club Bàsquet Ripollet, el Club Handbol Ripollet, el Club Tennis Ripollet i Patins Solidaris. Més enllà de l’esport la Biblioteca Municipal organitzarà una zona de “Lectura infantil” i també s’instal·laran jocs d’exterior amb  “Guixot de 8” i un taller de circ inclòs en el programa “Alehop! Escola de circ social”, que s’està desenvolupant al municipi.
.  

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies