Les entitats recullen més de 600 euros en un matí d’activitats per La Marató

El passat dissabte 16 al matí, les entitats sortien al carrer per recollir diners per a La Marató de TV3, dedicada a les malalties infeccioses. A la Plaça del Molí, l’associació Line Dance Palau Ausit, amb la col·laboració de Cosir i Xerrar i el grup de Bollywood de l’Escola Odette,  va recaptar 351 euros. Al Centre Cultural, els Diables feien fotos als donants amb el Poll Foll. La guardiola va sumar 335,65 euros. D’altres entitats i col·lectius també han recaptat fons durant dies anteriors.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies