Aquest 21D es registra un rècord de participació electoral arribant al 83,16%

Les eleccions del 21D són unes eleccions de rècord a Ripollet. Han votat el 83,16% dels electors. En total s’ha arribat a 22.365 vots de 26.894 persones al cens, la xifra màxima assolida mai al municipi en unes eleccions.
Han estat uns comicis del tot extraordinaris, perquè es van convocar amb l’aplicació de l’article 155, perquè encara hi ha candidats presos i a l’estranger sota ordre de detenció, perquè s’han fet en dia laborable i, entre d’altres, perquè durant la campanya s’han perseguit símbols i prohibit algunes pancartes. I ara també perquè la participació ha estat la més alta registrada mai en unes eleccions autonòmiques.
La jornada començava amb cues als col·legis electorals perquè molts veïns volien votar abans d’anar a la feina. Durant el matí l’afluència s’ha normalitzat i a les 13h la xifra de participació era del 33,70%, lleugerament més baixa que en 2015 (fins ara les autonòmiques amb més participació, amb un 77,17%). A les 18h de la tarda l’afluència a les urnes ja s’havia disparat i la participació arribava a 68,93%. Des d’aquesta hora i fins al tancament dels col·legis el ritme de votació ha tornat a ser alt.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies