Oberta la votació popular per triar quin és el millor aparador de Nadal

Tothom que ho vulgui pot participar aquest any en l’elecció del millor aparador nadalenc del municipi. El tradicional concurs compta aquest 2017 amb 14 establiments participants. No participa el guanyador de l’any passat, Sirocco. Sí ho fan altres clàssics d’aquest concurs com Flors Montcada o DeCuina. També la Joyeria Carmelo, la llibreria Quatre, la perfumeria Mary, Modas María Ruiz, JMM Tejada, la farmàcia Rizal, el forn pastisseria Salut, la sabateria Avanti, TP Solucions Gràfiques, l’òptica Alós, la sabateria Sneakers Hope i Un Món d’Aromes. Per votar cal accedir al web participa.ripollet.cat abans del 5 de gener. El veredicte es farà públic el dia 10 i el premi es lliurarà el 12 de gener.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies