Prop de 200 joguines al Mercat d’intercanvi del projecte Donem Joc

La primera edició del Donem Joc, organitzat entre Protecció Civil i Serveis Socials, ha repartit 175 tiquets per recollir joguines. Aquest dimecres es va posar punt i final a la iniciativa amb la celebració del Mercat d’Intercanvi. Al pati del Centre Cultural es van preparar totes les joguines recollides, “hi havia més de noves de les que esperàvem”, explicava la regidora de Serveis Socials, Reyes Muñoz. En ser la primera vegada que es feia una campanya com aquesta, que fomentava l’intercanvi més que la donació, hi havia famílies que havien donat joguines però que no tenien interès de recollir-ne. Durant la jornada final es va organitzar una xocolatada i va ser gent gran l’encarregada de fer de voluntaris per tal de generar un espai de trobada intergeneracional. Caldrà esperar per conèixer la valoració dels organitzadors.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies