El Ple municipal aprova de forma definitiva i per unanimitat el Pla de Mobilitat

En l’últim ple de 2017 i més d’un any i mig després de l’aprovació inicial es va aprovar de forma definitiva el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible. El regidor Fran Sànchez va explicar que el retard s’ha degut a la voluntat d’aconseguir un text amb consens i sobretot a l’endarreriment en les gestions amb la Generalitat. Fins el passat mes de juliol no va arribar l’informe favorable de la subdirecció general d’avaluació ambiental. Malgrat tot Sànchez va reiterar la voluntat de seguir obert a parlar amb tothom també d’ara en endavant. Des de l’oposició es van felicitar per l’aprovació del pla, que incorpora al·legacions de gairebé tots els partits i també d’entitats veïnals i un AMPA. Més enllà de les propostes concretes que ja recull el pla de mobilitat del debat del mateix han sorgit també el compromís de fer un Pla d’accessibilitat, un Pla específic sobre la mobilitat al centre i s’ha creat la Taula de Mobilitat.
.   

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies