S’aprova el projecte per fer un tram de carril bici pel Torrent Tortuguer

La direcció de mobilitat de l’AMB ha redactat el projecte executiu d’implantació d’un carril bici al carrer Torrent Tortuguer. L’actuació va ser aprovada inicialment en junta de govern a finals de novembre amb un pressupost de 206.265 euros, en dues fases. El projecte dibuixa un carril bici amb tres trams que ha de servir d’alternativa al problemàtic carril de la carretera de Santiga, on és habitual trobar cotxes, furgonetes i camions aparcades en ple carril. Aquesta situació ha estat denunciada repetidament pels usuaris. Amb aquest nou projecte el carril bici s’allunya del polígon industrial i passarà per la zona verda. El projecte el dibuixa en tres trams, el primer és paral·lel al carrer Cerdanyola, anirà al costat de la vorera i seria l’inici del nou carril des de la carretera de Santiga. El segon creuarà la zona verda, per la plataforma de formigó ja existent, fins a l’Avinguda Catalunya. I el tercer, que creua el recinte firal, fins a l’Avinguda del Mediterrani, on connecta amb el parc de Els Pinetons.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies