Del 8 al 28 de gener la Biblioteca Municipal obrirà a la nit com a sala d’estudi

Amb el final de les vacances de Nadal, molts estudiants universitaris comencen l’època d’exàmens. És per això que la Biblioteca Municipal obre les seves portes fora dels seus horaris habituals. La sala d’estudi nocturn de la Biblioteca començarà aquest dilluns 8 de gener i es mantindrà oberta fins el  diumenge 28 de gener. L’horari de la sala serà de 21 a 1h de dilluns a divendres i de 19 a 1h els dissabtes, diumenges i festius.  Durant l’horari extraordinari  només estarà habilitat un espai amb taules i cadires, el servei de préstec no funcionarà i per entrar caldrà el carnet d’estudiant.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies