Millores notables del Club Bàsquet Ripollet Masculí, el Femení i el Gassó

El 2018 es preveu un bon any per al bàsquet ripolletenc. El Club Bàsquet Ripollet Tapas Maverick es mostra imparable en aquesta nova categoria i s’aferra a la primera posició de Primera Catalana. El Club Bàsquet Ripollet Sandacos s’ha despenjat del liderat en les  últimes jornades però segueix en la lluita per arribar al capdavant. El Club Bàsquet Gassó, per la seva part, lluita per no estar al pou de Territorial però amb les noves incorporacions millora sensacions.
Directes a per l’ascens
Insuperable, invicte, imbatible, imparable… i en definitiva líder. Jornada a jornada s’esgoten els sinònims per explicar la bona temporada del primer equip del Club Bàsquet Ripollet. De les dotze jornades disputades els homes de David Igualada no han cedit ni una sola derrota. Triomf a triomf s’han establert al capdavant del Grup 1 de Primera Catalana i amb un mica més de mitja temporada per disputar són el candidat principal a pujar de categoria.
A les noies se’ls escapa el liderat
A la sisena jornada el Club Bàsquet Sandacos marxava colíder empatat amb el Nou Esplugues i el Barça B. Les noies de Xavi Voltà van començar amb força la temporada i es mostraven com un dels equips candidats a disputar el liderat del grup 3 de Segona Catalana. En les dues últimes jornades les ripolletenques ha encadenat dues derrotes que les allunya del liderat. Les ensopegades contra l’Hospitalet B (55-58) i a casa del Llefià (54-46) les ha deixat sisenes a tres triomfs del primer, el Nou Esplugues.
Pocs triomfs però moltes millores
El Gassó porta tres victòries de deu jornades, un bagatge pobre. Però l’entrada de sis incorporacions ha animat l’equip que poc a poc s’acobla i creix.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies