El Futbol Sala comença el nou any ficat en una dura lluita pel liderat

El liderat del grup 1 de Tercera Nacional està caríssim. En aquesta lluita es manté el Futbol Sala Ripollet. Ara per ara els homes de Sergio Oruj es mantenen com a segon classificat a dos punts de l’Isur La Font Màgica (27 punts). Però la part alta està molt ajustada. La Grama (25p), el Montcada (23p), Estel Vallseca (23p), Grup Arrahona (22p) i el Montsant (22p) no afluixen i esperen ensopegades del líder.
En el seu retorn en aquesta categoria els ripolletencs s’han trobat amb l’opció d’aconseguir l’ascens i també el campionat. Però tres de les últimes cinc jornades han precipitat al primer equip a caure en aquesta segona posició. La primera pedra va ser l’actual líder. L’Isur va treure tres punts molt valuosos de la visita al Joan Creus (3-4). Dues jornades després el Montcada va ser convertir-se en botxí. En un partit esbojarrat els montcadencs van aconseguir l’empat en els últims minuts i fer que els ripolletencs es conformessin amb un punt. A la següent jornada una altra patacada amb la derrota per la mínima contra la Grama (4-5). El liderat està car però a la mà dels locals.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies