El Ripollet i el Can Mas marxen per mitja taula, l’objectiu del Pajaril i l’EFB

Sembla que aquest 2018 els quatre equips de futbol masculí de Ripollet els hi tocarà lluitar per quedar-se o arribar a la mitja taula de les seves corresponents categories.
El Ripollet s’assenta a Segona 
El Club de Futbol Ripollet acomiada l’any 2017 estable a Segona Catalana. Els roig-i-negres han encetat la nova aventura per aquesta categoria com un dels equips de mitja taula. Ara mateix marxa novè amb set victòries, set derrotes i un empat.
La clau per entendre aquests números està  en que l’equip ha fet del Municipal un fortí. Només el Sabadell Nord i el Matadepera han aconseguit rascar punts. Els sabadellencs van aconseguir la victòria i els matadeperencs van firmar l’empat.
Amb dues jornades per acabar la primera volta el Ripollet ho tindrà difícil per accedir a la zona alta de la classificació sinó milloren els números com a visitants. Un repte encara més difícil si es té en compte que l’equip ha perdut un dels seus pilars. Pau Núñez, el porter titular, va jugar el seu últim partit amb el Ripollet en la visita de l’equip al Premià, en l’últim duel de l’equip aquest 2017 (2-1). L’exporter  del Sant Andreu, el Lleida o el Terrassa ha abandonat la disciplina ripolletenca per qüestions de feina. Aquesta sensible baixa s’ha de comptar que el capità, Chema Aznar, encara s’està recuperant de la intervenció quirúrgica que l’ha apartat dels terrenys de joc. S’espera que al febrer es torni a vestir de curt i es reincorpori amb tota normalitat. Tot i aquests contratemps aquest equip té marge de millora i pot acabar la temporada  amb alguna alegria important per l’afició.
El Pajaril poc a poc surt del pou
La Peña Deportiva Pajaril li tocarà pencar en aquest 2018 si volen seguir a Tercera Catalana. Els ripolletencs van en 15a posició amb 15 punts.  El Pajaril ha guanyat cinc partits en el que porta de temporada. Els ripolletencs van començar amb molt mal peu. Van encadenar set derrotes consecutives, l’última d’elles una golejada a casa d’EF Planadeu (10-3). Després d’aquesta desfeta l’equip de Juan Muñoz va reaccionar i en vuit partits ha guanyat cinc. Després  d’aquest canvi de xip l’equip encara el 2018 amb les expectatives més altes.
El Can Mas té la part alta a prop
El Can Mas començarà el 2018 com a setè classificat amb 20 punts i està a tres victòries del tercer classificat. Si el filial del Ripollet millora estadístiques i encadena una bona ratxa podria donar la sorpresa  i apropar-se a la zona d’ascens. Per la seva banda l’Escola Futbol Base Ripollet haurà d’afinar la punteria després de festes si no vol quedar entre els pitjors de Quarta Catalana. L’equip de l’Industrial suma sis derrotes, cinc empats i només dues victòries. Tot i això la classificació no fa justícia a l’equip ja que totes les derrotes han sigut per la mínima.
. 
Mateix repte pel Femení de l’EFB
Com el Masculí les noies de l’Industrial només han sumat dues victòries en deu jornades. Ara van dotzenes de quinze equips.
 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies