Matinal nefasta i plujosa per al Ripollet que perd 0 a 3 amb el Molletense

El Club de Futbol Ripollet comença amb mal peu l’any 2018. El passat diumenge, en un matí molt gris pel mal temps el homes de Xavier Pérez ho van estar encara més. El Molletense, rival directe en la classificació, va dominar el partit i va sortir del Municipal amb una còmoda victòria (0-3).
Els molletencs van sortir molt més forts que els locals. Al minut 15 ja s’havien avançat en el marcador. Els visitants van aprofitar una errada del nou porter ripolletenc. Cesc de Bode no va tenir el un bon debut, va signar dues errades que van castigar al Ripollet. Al minut 20 els ripolletencs van cedir un penal que el conjunt molletenc no va desaprofitar.
A la mitja part Pérez va moure la banqueta i va donar entrada a tres suplents en busca d’un revulsiu que no va arribar. Els visitants van tancar el partit amb el tercer gol al 53. Tot i el resultat en contra els  locals no van deixar de buscar la porteria contraria però amb poques idees en atac i amb una defensa rival molt ben treballada l’equip de Pérez va tancar el partit sense opcions de remuntar.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies