Tanca el taller mecànic de motos de la familia Bonet, amb 75 anys de vida

El 2017 ha estat l’últim any de vida del taller de reparació de motos que la familia Bonet tenia obert al carrer Pau Casals. El negoci, que el va iniciar Mingo Bonet a Barcelona al 1942, es va instal·lar a Ripollet al 1959. En Josep Bonet, ja nascut a Ripollet, va començar en el negoci al costat del seu pare l’any 1972. Ara baixen la persiana, s’acaba un negoci familiar, tanca un taller mecànic dedicat a la reparació de motos que ha donat servei durant les últimes dècades a molts dels aficionats al món del motor que hi ha al nostre municipi.
.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies