L’hoquei vol deixar enrere les males sensacions per enganxar-se a la part alta

El Club Hoquei Ripollet Serveis Immobiliaris va començar amb bon peu la temporada 2017-2018. Els grocs van aconseguir fer de l’Annexa del Pavelló tot un fortí. En els primers quatre partits jugats com a local el Ripollet no va cedir cap punt. Tot i que de visitants no aconseguien puntuar les victòries a casa donaven moral a l’equip. El triomf contra el Barça C la primera jornada (4-3) o les golejades contra Mataró (8-2) i Taradell (7-1) mostraven que l’equip s’havia assentat a la categoria i estava en forma, però la visita del GEIEG va tallar la ratxa.
Els gironins, que marxaven per la zona baixa, van aconseguir una golejada (1-4) i juntament amb la derrota a casa del Ripoll va iniciar una mala ratxa de resultats. De cinc jornades només van sumar un punt, l’únic empat el van aconseguir a casa del Palafrugell (3-3). Una consecució de resultats que allunyava a l’equip de Jordi Mestres de la part alta del Grup A de Primera Catalana.
Però l’última jornada va acabar amb els mals resultats. La visita del filial del Voltregà no semblava el millor partit per tornar al camí de la victòria però els ripolletencs no es van arronsar. El filial de l’equip d’OK Lliga és un dels preferits per aconseguir l’ascens i arribava a Ripollet tercers amb 23 punts. Tot i així els homes de Jordi Mestres van fer-se amb el triomf per la mínima (4-3). Una victòria amb molt de mèrit que retorna sensacions positives i ajuda a encarar l’últim partit de la primera volta contra el Roda amb els ànims renovats.
Enganxar-se a la zona alta de la classificació serà difícil. Ara mateix el Ripollet va vuitè amb 19 punts es troba a sis punts del tercer classificat, el Barça Lassa. Tot i que pensar en l’ascens sembla agosarat aquest objectiu no seria tan llunyà si els ripolletencs encadenen una bona ratxa de resultats.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies