L’handbol es resisteix a perdre les opcions de pujar a Tercera Catalana

El retorn a Quarta Catalana no és tan plàcid com podia semblar. La diferència de nivell entre Quarta i Tercera és mínima, i en aquesta el número de filials augmenta i malgrat la falta d’experiència són equips més dinàmics i combatius. Aquesta és la realitat que està vivint el Club Handbol Ripollet.
A principis de temporada els ripolletencs deixaven enrere una temporada plena de desil·lusions i poques alegries per començar el nou projecte de José García. L’entrenador terrassenc poc a poc ha aconseguit acoblar les peces i crear un equip quasi bé de zero. Tot i que la primera jornada van ser capaços de guanyar a un dels preferits per l’ascens, al Sabadell B (30-31) les següents jornades van caure a casa contra el Llavaneres B (20-35) i el Vic (27-30).
Tot i aquest inici agredolç jornada rere jornada l’equip mostrava símptomes de millora. Ara per ara els ripolletencs marxen setens amb 12 punts. No han perdut contra els rivals que van per sota. Sis victòries que entraven en els pronòstics però per l’altre cara de la moneda han cedit cinc derrotes, totes elles contra rivals de la part alta.
Tot i aquest bagatge l’equip no es resisteix a perdre l’opció d’assolir l’ascens. Es troben a quatre punts del tercer classificat, el Sabadell B. Les posicions d’ascens estan molt cares. Fins el desè classificat tots tenen opcions de ficar-se en aquestes places.
Revolució total
En un principi la feina de García es limitava al primer equip, però l’entrenador terrassenc ha vist en el Ripollet un club amb moltes opcions de créixer i ha proposat un nou model de club a la directiva que ha sigut acceptat. Tot i que el projecte està en fase embrionària la feina de García es centrarà en millorar la base del club.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies