El Club Jubilats acull un taller participatiu sobre els projectes duts a terme

Aquest divendres dia 12 a partir de les 18h el Club de Jubilats organitza un taller participatiu al Centre Cultural. L’entitat convoca els veïns per tal de fer balanç dels projectes que han dut a terme durant el 2017 i també posar en comú quina ha de ser la línia a seguir en la reivindicació de la residència aquest any 2018.
La convocatòria d’aquesta setmana serà la primera però no la única. L’entitat ja ha avançat que té la intenció de continuar els tallers participatius sobre els seus projectes el 26 de gener, el 9 i el 23 de febrer i el 9 i el 23 de març.
.  

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies