L’escola de dansa Odette organitza la primera Jam oberta de Swing

Tot i que ja té uns quants anys, la música swing va a l’alça i els seus adeptes cada cop són més. Els seus ritmes ràpids la fan una música molt ballable i en els darrers anys cada vegada són més les escoles de dansa que ofereixen classes de swing. A Ripollet, l’escola de dansa Odette ha començat a fer classes de swing amb els professors Marc Heymann i Sandra Fuentes. I ara volen obrir aquest estil musical i de dansa a tota la població. És per això que aquest divendres 12 de gener se celebrarà la primera Jam de Swing a Ripollet. Serà una sessió oberta a tothom, que tindrà lloc a partir de les 22h al restaurant Enovin, que ha ofert una sala de parquet per poder ballar còmodament. El PD Oscar Campos serà l’encarregat de la selecció musical amb Lindy Hop a les 22h i a partir de mitjanit Slow Lindy and Blues.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies