La campanya de Nadal sorteja dissabte els cinc premis repartits pels comerciants

La campanya de Nadal ja ha arribat al seu final. Enguany, gairebé 200 comerços locals hi han participat, entre els adherits a la Unió de Comerciants, el Gremi d’Hostaleria, el Gremi d’Instal·ladors, el Mercat Municipal i negocis no associats. Al llarg d’aquestes festes s’han repartit butlletes, algunes de les quals amb premis directes en vals de compra de 10 euros. La resta eren participacions pel sorteig de Nadal.  La campanya ha posat a disposició dels compradors un total de 10.000 euros en premis.
Un cop tancat el període de participació, Ajuntament i comerços locals faran el sorteig de les butlletes premiades. El sorteig se celebrarà aquest dissabte 13 de gener a les 12h a la Plaça Pere Quart, en un acte obert a tothom. Allà, es triaran les cinc butlletes que rebran cadascuna un premi de 100 euros en vals de compra bescanviables als comerços locals.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies