El PSC considera que el govern no té estratègia ni capacitat de gestió

L’aprovació del pressupost municipal del 2018 segueix generant valoracions i opinions. Aquesta setmana ha estat el PSC qui a través d’un comunicat de premsa ha volgut dir la seva. Consideren que els pressupostos “van començar malament sense un debat de les ordenances municipals” i titllen els comptes d’electoralistes. Són contundents en parlar d’un “govern incapacitat, sense estratègia i el més preocupant sense capacitat de gestió per solucionar el problemes del dia a dia, ja no diguem pel problemes estructurals del municipi” i van més enllà afirmant que el govern no podrà fer realitat el pressupost “com esta passant any rere any”.
Responen a les crítiques que els hi han fet des de Decidim per no donar suport al pressupost explicant que el govern només va donar una setmana per estudiar-lo i respecte si el seu vot contrari respon a la política catalana recorden que han participat en el Pla de Mobilitat i que han votat a favor de la constitució de l’empresa pública per la municipalització.
.   

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies