La Coral ‘El Vallès’ ofereix un concert solidari amb Càritas dissabte a l’Esglèsia

Aquest dissabte dia 20 a partir de les 18h els cors Veus del Vallès i Coral Tradicional de la Societat Coral del Vallès oferiran un concert solidari a l’Esglèsia de Sant Esteve. Serà un concert d’hivern amb entrada gratuïta però es demana als assistents que portin aliments per a Càritas. Es recolliran abans de l’inici del concert i com és habitual es prega que siguin aliments no peribles com ara l’oli, els llegums, la pasta, l’arròs, les conserves o la llet.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies