Ja es treballa en l’elaboració d’un Pla municipal sobre la realitat LGTBI

El regidor de polítiques LGTBI, Fran Sànchez, ha explicat aquesta setmana que la Fundació Surt ja ha començat a treballar en l’elaboració del Pla Local LGTBI. Es tracta d’una acció que compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona, que també ho subvenciona a Badalona i Santa Coloma de Gramenet. Fins ara s’han fet entrevistes amb persones a títol individual i el proper 7 de febrer s’organitzarà una trobada amb treballadors municipals i a partir de les 18h s’ha convocat una Trobada Ciutadana. L’objectiu és conèixer quina és la realitat de les persones LGTBI al municipi. A partir d’aquesta informació el pla també establirà quines polítiques cal fer d’ara endavant.
A més del Pla Local des de la regidoria també s’ha posat en marxa un Punt d’Atenció a Persones LGTBI en col·laboració amb l’Observatori contra l’Homofòbia a qui s’ha doblat la dotació econòmica. Es pot demanar cita a través del telèfon 935046040 o a l’adreça lgtbi@ripollet.cat.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies