El ple iniciarà els tràmits per establir l’Escola de Música Municipal

Aquest dijous 25 de gener es celebra a partir de les 19.30h la sessió ordinària del ple municipal. Entre els temes de l’ordre del dia destaca l’inici de l’expedient administratiu per l’estudi de l’establiment de l’activitat econòmica i servei públic municipal de l’Escola de Música de Ripollet. L’objectiu és crear una escola de música municipal i des del ple es donarà el primer pas per fer-ho possible.
També s’avançarà en un altre projecte important del govern. Es debatrà la continuació de l’expedient per a la municipalització del servei d’aigua i està previst que es nomeni als membres de la comissió d’estudi.
Ja en l’apartat de mocions arribarà al ple la reclamació a la Generalitat pels deutes en el finançament de les llars d’infants. Arrel de la resolució del Tribunal Superior de Justícia coneguda fa una setmana el PSC presenta una moció on reclama exigir l’abonament de tot el que quedi pendent per aquest concepte.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies