Júlia Figueroa assoleix la 4a posició a la Copa d’Europa juvenil

Júlia en una actuació l’any passat // CPA

A la ripolletenca Júlia Figueroa se li va escapar en el programa llarg el podi a la Copa d’Europa Juvenil que s’ha celebrat entre dimarts i dijous a Paredes (Portugal). Figueroa va finalitzar el programa curt en la 3a posició però no va poder mantenir aquest lloc de privilegi en el llarg. Sumades les dues puntuacions Figueroa es va classificar en la 4a posició amb 309.600 punts. Va ser una competició molt igualada on Júlia va fregar el podi en lluita amb una altra representant catalana, Núria Gas que finalment s’enduria el bronze amb una puntuació de 310.300. Figueroa suma un bon resultat internacional a una temporada en la que també s’ha classificat 7a a la Copa d’Alemanya i 4a al Campionat d’Espanya de la categoria.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies