Unanimitat al ple a favor d’establir una Escola Municipal de Música

El govern vol que el proper curs 2018-2019 ja hi hagi una Escola Municipal de Música. Per aconseguir-ho al ple de gener va aprovar amb el suport de tots els grups la creació d’una comissió d’estudi i l’inici de l’expedient administratiu corresponent. Si tots els tràmits van endavant Ripollet podria tenir per fi una escola de música municipal. Històricament els ensenyaments musicals els havia realitzat l’empresa privada Diapasó al centre que tenia al carrer Calvari. Després es va passar a anomenar Escola de Música i es va traslladar al CIP Molí d’en Rata pagant un cànon per l’ús de l’equipament. Mentrestant l’Ajuntament es limitava a subvencionar als alumnes. Al 2015 l’empresa va tancar i va presentar concurs de creditors. Va ser llavors quan va agafar el relleu de l’activitat la Societat Coral ‘El Vallès’. Ara es vol crear l’Escola Municipal per poder rebre finançament d’altres administracions, malgrat que s’espera que pugui seguir gestionant-la la mateixa Coral a qui el ple va lloar la tasca feta fins ara.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies