Preocupació pel col·lapse a les urgències i la situació a l’atenció primària

El passat divendres dia 2 a Barberà es va celebrar una nova trobada de la taula de diàleg dels ajuntaments de l’àrea d’influència del Taulí. Durant la reunió els representants municipals, alcaldes i regidors, van compartir la seva preocupació per la situació de les urgències i també de la primària. Entre els compromisos adoptats hi ha fer una reclamació a l’Institut Català de la Salut per tal que compleixi amb els compromisos adquirits pel que fa a la inversió i també a la Corporació Sanitària Parc Taulí perquè doni dades de l’estat actual.
La trobada arriba després de setmanes de col·lapse al servei d’urgències amb l’arribada de l’epidèmia de la grip, però també després de la jornada de protesta davant els centres sanitaris contra les llistes d’espera. De fet, pel que fa a l’atenció primària els participants a la reunió van posar de manifest la no cobertura de baixes del personal sanitari, les deficiències en el servei de pediatria i els problemes a les urgències de primària. Aquest cop a la reunió van participar les alcaldesses de Barberà, Badia i Sentmenat; els alcaldes de Polinyà, Castellar, Sant Llorenç Savall i Ripollet, i regidors també de Sabadell i Cerdanyola. La taula es va crear al 2015 per tal de posar en comú les problemàtiques en salut entre els municipis que tenen l’hospital Taulí com a centre de referència.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies