El Ripollet, amb la pòlvora mullada, perd contra Les Franqueses per la mínima

Matinal plujosa al municipal el passat diumenge en la que el CF Ripollet es va quedar sense puntuar. Segona jornada consecutiva com a local que els homes de Xavier Pérez no aconsegueixen sumar, la setmana passada el botxí va ser el Sallent (1-3). Aquesta jornada el rival va ser Les Franqueses, tercer classificat, que es va emportar una victòria per la mínima (0-1). Una desconnexió entre el porter i la defensa va propiciar el gol dels visitants. Els ripolletencs no van deixar de buscar l’empat i es van merèixer molt més però la falta de punteria va castigar massa.
La jugada fatídica va arribar al minut 33. Un centre des del lateral esquerra de la porteria defensada per Cesc de Bode no es va defensar bé. El porter va demanar la pilota, la defensa es va quedar quieta i el davanter va ser prou murri per anticipar-se i enviar la pilota al fons de xarxa. El que restava de partit els ripolletencs se’l van passar en busca de l’empat. Els locals van gaudir de bones oportunitats, sobretot dues jugades de Chema Aznar i Òscar Casado, el millor entre els ripolletencs, qui més va destacar. Però anava passant el temps i també creixia el nerviosisme, això va fer impossible l’empat.
.  

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies