El Futbol Sala Ripollet venç al pavelló Joan Creus sense sorpreses per 5 a 3

Victòria del Futbol Sala Ripollet per seguir en la recerca del liderat. Tot i el canvi horari, en comptes de dissabte per la tarda es va jugar diumenge al capvespre, els homes de Sergio Oruj van vèncer al 13è classificat, al Sant Cugat, en un partit que sempre van estar per davant en el marcador (5-3).
Els aficionats que omplien el Pavelló Joan Creus no van trigar a cridar el primer gol de Dani Portillo al minut 4. La superioritat ripolletenca es faria pales amb el segon gol tres minuts després, obra també de Dani Portillo. Els santcugatencs no li perdien la cara al partit i van aconseguir retallar distàncies al minut 15 (2-1).
Però els locals no permetrien que el partit s’escapés i Juan Martin va marcar la tercera diana local al 19. El Sant Cugat va respondre en el mateix minut per seguir endollats al duel però una altra vegada Martin, el capità, no va permetre que els visitants aconseguissin l’empat amb el quart gol. L’estira-i-arronsa va continuar amb el tercer gol dels visitants però David Capel es va encarregar de fer el definitiu 5 a 3 que ensorrava les opcions del Sant Cugat per fer l’empat.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies