El CTT Ripollet femení planta cara al líder però perd per la mínima, 3 a 4

El Club Tenis Taula Ripollet Autoescola Tatchepol cau a la zona de descens. Aquesta vegada cou en especial perquè la victòria es va escapar en l’últim duel després d’anar tot el partit per davant. Les noies entrenades per Ramon Argenté van donar la cara contra el líder de la categoria, l’Arteal, però en el duel de dobles  Lidia Rico i Mireria Peretó no van certificar la victòria (3-4).
Rico va estrenar el marcador vencent el seu duel però en el següent Aina Mogas no va poder fer res contra la millor jugadora, Maria Teresa Nine, de l’equip de Santiago de Compostel·la. Peretó es va encarregar de desfer l’empat  en un duel molt lluitat però un cop més Nine es va encarregar de donar vida a l’Arteal fent-se amb un disputat duel contra Rico (2-2). Peretó va  fer que es repetís el guió  i va aconseguir tornar a desempatar  el partit. Aina Mogas li va tocar la difícil papereta de certificar la victòria però les gallegues  van aconseguir l’empat. En el duel de dobles les visitants estaven motivades gràcies als ànims de l’últim duel i van marxar amb el triomf.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies