Els equips masculí i femení del CB Ripollet tornen a sumar la victòria

Les noies del Club Bàsquet Ripollet Sandacos segueixen la seva lluita per tornar a Primera. Aquesta setmana havien de vèncer a l’Aracena Collblanc, el penúltim classificat, per no despenjar-se de la zona de alta i no van fallar amb una victòria molt contundent (71-22).
Les ripolletenques van sortir amb una idea ben clara: no repetir les males sensacions de la derrota contra el Llefià, equip de la zona baixa.  Amb la lliçó ben apresa les noies de Xavi Voltà van saltar a la pista del Barneda ben endollades i van aconseguir que les visitants no puntuessin en tot el primer quart (12-0). En el següent període les hospitalenques van intentar posar-se les piles però el domini local era total, sobretot en atac i encara més l’actitud defensiva (26-7). Les visitants van mostrar durant gran part del duel falta d’intensitat. A la represa el guió es va repetir. Superiors en atac i poc permissives en defensa, d’aquesta manera el Collblanc només va firmar quatre punts (19-4). En l’últim quart les locals van abaixar una mica la intensitat però es van tornar a endur el període amb solvència (14-11). Aquest resultat deixa a l’equip a un triomf del liderat i segueixen sent el millor equip defensiu.
.
L’equip masculí del Bàsquet Ripollet no té aturador
El CB Ripollet Tapas Maverick segueix intractable. Porta 16 partits guanyats de 16 jugats. El passat dissabte van patir per aconseguir la victòria. Els blaus jugaven amb el desè classificat però només van poder guanyar per un punt. Al primer quart l’IPSI va començar millor i va tancar el període amb sis punts d’avantatge, 18 a 12. Els ripolletencs van igualar el joc en el segon període, que van empatar a 18. A la represa es va mantenir la igualtat a la pista i els líders de la categoria van guanyar el tercer quart per un punt. S’entrava en el tram final del partit i els blaus seguien cinc punts per sota. No va haver grans avantatges en l’últim quart i el partit es va decidir a l’últim minut amb quatre punts dels ripolletencs i errades clau en el tur de l’IPSI. Va ser difícil però el Ripollet segueix invicte. Aquest diumenge intentarà mantenir la ratxa davant el 7è classificat el Pansalud Els Monjos.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies