Audicions, assajos oberts i tallers familiars a la setmana concertant de l’Escola de Música

La setmana concertant de l’Escola de Música és la tradicional setmana cultural i ofereix cada any la possibilitat de veure de prop i en viu les evolucions dels alumnes. Les audicions de la setmana concertant no són un recital, ni un concert són la possibilitat que pares i mares vegin els progressos dels alumnes i també puguin viure en directe com és el procés d’aprenentatge musical dels alumnes en companyia dels seus professors. Durant la setmana a la seu de l’Escola s’ha cantat i s’han escoltat interpretacions diverses amb violí, viola, violoncel, guitarra, flauta, piano, trompeta, trombó, clarinet i contrabaix.  A més de les audicions, des de dilluns i fins dijous l’Escola celebra també tallers familiars sobre música i relaxació i assajos oberts d’orquestra i orquestrina. Un cop superada la setmana concertant, dissabte l’Escola serà novament protagonista de la rua de Carnaval i la seva participació aportarà música en directe.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies