El Ball de Gitanes recupera les danses del Vell i la Vella davant el Cabraboc

Ja és Carnaval a Ripollet. Enguany la penjada del Cabraboc ha comptat amb la participació de la colla de Ball de Gitanes que ha afegit a l’acte les danses del Vell i la Vella. La inauguració del Carnaval va començar amb una tabalada dels Diables de Ripollet que, igual que l’any passat, van estar acompanyats per alguns infants que es van apropar amb els seus timbals. Després la colla va pujar el Cabraboc fins al balcó de Ripollet Ràdio, aquest cop acompanyant l’acció de llum i fum. Ja amb la figura presidint l’acte va entrar en escena la colla de Ball de Gitanes per representar a la Rambla la llegenda del Vell i la Vella. L’actuació va sorprendre i agradar molt a les centenars de persones que es van aplegar a la Rambla per gaudir de l’espectacle.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies