El Futbol Sala goleja de visitant (2 a 8) i ja és colíder empatat amb l’Isur

Visita saldada amb una victòria còmode. El Futbol Sala Ripollet va visitar la passada jornada al Ciutat de Mataró i van sortir del Pavelló Eusebi Millán amb una golejada (2-8). Tres punts que serveixen perquè l’equip de Sergio Oruj es posi colíder gràcies a l’empat de l’Isur  a casa de l’Arrels (2-2).
Els roig-i-negres els va tocar remuntar ben aviat el gol matiner dels locals. El Ciutat de Mataró es va avançar al minut 4 però Carlos Barceló al 9 i Rubén Pérez al 12 van capgirar el resultat. Però els mataronins no abaixarien els braços tan aviat i van aconseguir l’empat tres minuts després. Els ripolletencs van seguir assetjant la porteria rival i abans de marxar al descans van aconseguir anar per davant en el marcador gràcies als gols de David Capel i Tony Moreno (2-4).
La segona part l’encert de cara a porteria va ser únicament del Ripollet. Al minut 28 Alex Portillo va aconseguir la cinquena diana visitant i va posar terra de per mig en el marcador. L’últim minut del partit va servir per fer més gran la ferida. En menys d’un minut els ripolletencs van fer tres gols, un de Daniel Portillo i  els altres dos d’Iván Avilés.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies