‘La mirada de l’altre’ o un projecte per fer més humana la salut mental

Produïda pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu i elaborada per tècnics del servei de Salut Mental del CAP II el projecte ‘La mirada de l’altre’ és un projecte social, artístic i comunitari. El doctor Joan Alvarós va destacar en la inauguració de l’exposició que “l’art s’ha utilitzat per a la salut mental des de sempre, perquè  és una forma d’expressió”. En aquest cas a més de l’art s’afegia també el fet de posar en contacte a un usuari del servei de salut mental i un artista per tal de fer una creació conjunta, “en una relació entre iguals”. Una de les participants, la Isabel Cozar, explicava que “durant el projecte el contacte ens va permetre sentir-nos més humans”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*



Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies