Ratxa negativa de l’equip masculí de Divisió d’Honor del Club Tenis Taula Ripollet

A l’Òptica Llull Club Tenis Taula li costa tornar al camí de la victòria. Un dels equips més humils de Divisió d’Honor porta cinc jornades consecutives sense guanyar. Des de les dues victòries contra el Huetor Vega (2-4) i el Zubia (3-4) en la novena jornada l’equip ripolletenc no ha tornat a puntuar. Aquesta catorzena jornada els homes dirigits per Miquel Arnau van ensopegar contra el Termosur Badalona com a locals (2-4). Tot i la mala ratxa els ripolletencs segueixen a dos punts de la zona de descens.
Els palistes locals van començar amb bon peu el partit. Albert Kenji Matsuoka es va fer amb el primer duel amb quatre jocs. Però en el següent cara a cara Arnau va perdre sense quasi bé posar oposició al rival, en tres jocs el badaloní va empatar el duel. Albert Vilardell veuria com en el seu duel els visitants remuntarien el resutat (1-2). En el quart duel Matsuoka el va perdre però Vilardell va guanyar el següent amb tres jocs (2-3). L’empat estava en les mans d’Arnau però va perdre l’últim duel amb claredat. El proper enfrontament serà davant el Quadis Centre Natació Mataró el dissabte 24.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies