El PSC organitza divendres una xerrada sobre el futur de les pensions

Aquest divendres l’agrupació local del PSC ofereix una xerrada sobre el futur de les pensions. Serà a partir de les 19h al Centre Cultural i comptarà amb la participació de la diputada del PSC al Congrés dels Diputats, Mercè Perea.
La mala situació de la guardiola de les pensions, l’augment de l’esperança de vida i l’empitjorament del mercat laboral i l’atur han fet encendre totes les alarmes sobre la viabilitat de l’actual sistema de pensions. Uns dubtes agreujats pel foment dels plans de pensions privats o la manca d’actualització de les pensions actuals.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies