Dura derrota per al Bàsquet Femení davant un rival directe de la part alta

Malgrat el cos tècnic del Club Bàsquet Ripollet Sandacos insisteix en recordar que l’objectiu no és l’ascens les noies de Xavi Voltà van perdre contra un rival directe en la lluita per les primeres posicions. L’AESE arribava al Francesc Barneda empatat a punts amb les locals però en el primer temps es van mostrar molt superiors i es van endur una victòria important (44-60).
Els primers minuts van servir de preàmbul per veure que seria un partit frenètic. El ritme vertiginós poc a poc va beneficiar a les visitants que estaven més endollades en atac. L’encert en el tir sumat a una defensa agressiva feia que les ripolletenques fossin per darrera en acabar el primer quart (8-17). En el segon més del mateix. Les ripolletenques no li perdien la cara al partit però anaven a remolc de les hospitalenques que havien engrandint encara més la distància en el marcador (16-34).
A la represa les locals van sortir amb les idees oxigenades i van millorar en atac però les visitants no volien cedir l’avantatge en el marcador (27-53). L’últim quart va servir a les ripolletenques per maquillar el resultat i fer que la derrota no fos tan dura.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies