Microscopi: És l’hora d’organitzar-nos! Actuem!

Des de fa molt temps, el jovent som el gran oblit de Ripollet. Els anteriors governs, seguint la seva política de pedaços, van preferir mirar cap a un altre cantó i no afrontar de manera directa i efectiva les mancances en aquest àmbit. El govern actual, tot i la bona voluntat, de moment també ha estat incapaç d’afrontar les necessitats de les joves de Ripollet.
La situació en la qual ens trobem ni pot ni ha de seguir així. Les joves necessitem un espai on reunir-nos per poder debatre les nostres inquietuds, mancances i proposar decisions efectives a la nostra situació. Cal la creació d’un casal de joves real, autogestionat per les joves. Per fer-ho, cal que ens mobilitzem i organitzem per tal de crear el nostre propi espai associatiu on poder tractar les polítiques de joventut. Temes com l’atur, l’habitatge, l’educació i l’oci, entre d’altres, han de ser prioritaris al nostre municipi. S’ha acabat el temps d’espera, hem d’actuar ja. Si no ho fem nosaltres, no ho farà ningú.
Malgrat tot, ja hi estem actuant. Un primer pas d’aques­ta lluita és el nostre paper a la Festa Major, a través de la subcomissió jove. Les joves volem sentir-nos part de totes aquelles activitats que ens uneixen i beneficien la ciutat. Per aquesta raó, després d’un primer any de subcomissió jove, el jovent de Ripollet seguim implicant-nos en aquest projecte per tal de millorar-lo i crear el nostre propi espai.
Així doncs, les joves hem de sumar forces en el projecte que encetem aquest any, un primer projecte dels molts que vindran. Per aquesta raó, t’animo a acompanyar-nos a la subcomissió jove de Festa Major i a dir-hi la teva. Tothom té cabuda en aquest propòsit. És a partir d’aquí on començarem a organitzar-nos i a elaborar un treball en xarxa entre totes.
Perquè les joves som crítiques i hem dit prou. Mobilitzem-nos i posem fi a aquesta situació d’una vegada per totes!
Salut i República!
.
Núria Escursell – Portaveu de les JERC a Ripollet
Article d’opinió. La REVISTA DE RIPOLLET no es solidaritza necessàriament ni es fa responsable de l’opinió dels col·laboradors
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies