L’Handbol Ripollet prepara les primeres jornades de tecnificació per setmana santa

El pla de la nova direcció tècnica per expandir el Club Handbol Ripollet comença a fer-se efectiu. Aquesta Setmana Santa s’estrenaran les primeres jornades de tecnificació per a nens nascuts entre el 2002 al 2011.
La idea del nou director esportiu, José García, és fer com “un esplai esportiu perquè els nens puguin aprendre handbol mentre es diverteixen”. Els dies seran del 26 al 29 de març i es tractarà de quatre matins que començaran a les 9.00 del matí fins les 13.00h. Aquestes quatre hores es dividiran en dues parts: la primera els nens gaudiran de jocs relacionats amb aquest esport i després d’un descans per esmorzar acabaran amb un petit entrenament enfocat per millorar la seva tècnica i tàctica. El preu de les jornades variarà segons els dies que s’apuntin. Si només ho fan un dia seran 15 euros, en canvi si s’animen els quatre dies el preu estarà al voltant dels 50 euros.
Les inscripcions es portaran a terme a l’Escola Anselm Clavé el dilluns, dimecres i divendres de 18 a 20h i al Pavelló Joan Creus el dilluns de 20.30 a 21.30h. La data límit per inscriure’s serà el 9 de març.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies