Compromís per iniciar ja l’elecció del nou Defensor de la Ciutadania

El ple de febrer va donar llum verda al nou reglament del Defensor de la Ciutadania. Entre els aspectes modificats destaca el canvi de nom per tal de fer-lo més inclusiu, el del sistema d’elecció, ja que la proposta que arribi ara al ple municipal ja s’haurà debatut en una comissió prèvia i el fet que el nou defensor atendrà als veïns de forma itinerant pels barris.
Durant el debat al ple el PP va manifestar el seu malestar per tal que s’ha­gi hagut de suspendre el servei per no tenir relleu, malgrat que ja se sabia que el juny de l’any passat caducava el seu temps al càrrec. L’alcalde va respondre que tampoc a ell li agrada la situació actual “però fins ara no ha estat possible tampoc trobar ningú que volgués el càrrec” i es va comprometre a iniciar ara el procés d’elecció del nou Defensor de la Ciutadania el més aviat possible. Ja mirant qui pot ocupar el càrrec, la regidora d’ERC, Lurdes Serra, va apuntar que estaria bé que fos una dona.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies