Victòria molt completa de l’Handbol davant la seva afició (27 a 21)

El Club Handbol Ripollet arribava al duel contra el Martorell B amb dues idees ben clares: oblidar-se de la desfeta contra el Vic (32-23) i del partit d’anada contra el rival que rebien, el Martorell B (32-21). Els homes de José García van mostrar la seva millor cara i van netejar la seva imatge davant la seva afició (27-21).
Els primers minuts van estar marcats per una molt bona defensa on únicament els extrems rivals podien fer mal. El bon estat defensiu sumat a un bon percentatge d’encert de gol va fer que els ripolletencs firmessin en els primers 10 minuts un parcial de 6 a 2. Un temps mort del filial del Martorell va ajudar a que els visitants es posessin les piles però el gran estat de forma de Diego Torres sènior va fer que els ripolletencs marxessin amb sis gols de diferència al descans (15-9). A la represa la primera línia va començar molt espessa. Els martorellencs van retallar distàncies amb un parcial de 2 a 6. Al minut 40 els locals van espavilar-se amb la mateixa equació de la primera part: bona defensa i punteria de la primera línia i del pivot, Joshua Cortés. D’aquesta manera van posar terra de per mig fins arribar als sis gols de diferència.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies