El Futbol Sala remunta un duel tens contra el Premià de Mar (6 a 3)

El Futbol Sala Ripollet segueix sense despenjar-se de la lluita pel liderat del grup 1 de Tercera Divisió Nacional. Aquesta jornada van golejar al Premià de Mar però abans els hi va tocar remuntar un partit molt tens (6-3).
El Premià arribava al Pavelló Joan Creus antepenúltim amb divuit punts. Amb la idea que el Ripollet seria molt superior amb el joc de toc van aprofitar perfectament les seves cartes: defensa ben a prop de la porteria i a fer mal al contraatac. La tàctica va donar els seus fruits, al minut 5 ja celebraven el segon gol visitant. Però els homes de Sergio Oruj van trobar en l’estratègia la manera de fer mal. Un minut després de rebre el gol rival Rubén Pérez va retallar distàncies i just a l’inici del segon temps Dani Portillo feia l’empat. Al 27’ el capità del Premià va donar vida al seu equip amb la tercera diana però a partir d’aquí el Ripollet es va convertir en una piconadora. Tony Moreno va fer l’empat al 31’ i tres minuts després Carlos Barceló va convertir una contra en gol. Al 39’, en un moment de màxima tensió, Rubén Sánchez va aprofitar una errada del porter rival i en el mateix minut David Guerra va marcar des de la seva porteria.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies