El Bàsquet Femení venç al Neus en un duel molt igualat (59-53)

El Club Bàsquet Ripollet Sandacos segueix remant per mantenir-se a la part alta de la classificació. Aquesta jornada es va veure les cares contra un rival molt parell, el Bàsquet Neus (59-53). L’equip badaloní arribava al Pavelló Francesc Barneda tres victòries per sota de les ripolletenques i buscava retallar les distàncies  a la classificació amb el Ripollet però les noies de Xavi Voltà ho van impedir.
El partit va començar amb ambdós equips molt parells tant en atac com en defensa. L’estira-i-arronsa entre les ripolletenques i les badalonines va acabar amb l’empat al marcador al final del primer quart (11-11). El segon període va servir perquè les locals comencessin a dominar el marcador gràcies a petits detalls (30-24). Al tercer quart va seguir la igualtat entre els dos equips (43-38). En l’últim les ripolletenques van sortir més endollades i van firmar un parcial de 10 a 2 que va deixar el partit dat i beneït.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies