Luís Tirado, únic candidat a les primàries del PSC per a les municipals

El PSC de Ripollet ha començat els tràmits per escollir el candidat per a les eleccions municipals de 2019. Serà un tràmit senzill ja que a les primàries només s’ha presentat la candidatura de Luís Tirado, actual portaveu al ple i primer secretari del partit des fa un any. Tirado ha de presentar aquesta setmana els avals i després serà formalment nomenat com a candidat. “Tinc experiència, coneixements, ganes i il·lusió per ser el millor alcalde de Ripollet”, va afirmar Tirado, format en ADE i actualment gerent d’una empresa. De fet Tirado va considerar que un dels punts destacats de l’equip que presentarà el PSC a les eleccions és “la formació i l’experiència en l’empresa privada”. Assegura que presentaran un “programa electoral ambiciós però realista no com el del govern actual”, un programa que els ha de permetre guanyar les eleccions i després “transformar Ripollet”. Segons Tirado després de la primera transformació feta al municipi per l’alcalde Carles Ferré ara cal “una segona perquè hi ha moltes coses per fer”. Respecte a les últimes eleccions, quan el candidat va ser Juan Parralejo, Tirado va assegurar que “tot serà diferent, som una altra generació” i respecte a l’actual govern de Decidim va apuntar que “no s’està fent ni la gestió del dia a dia. Ripollet és una ciutat sense llei, on tot val, tenim un equip de govern que passa de tot”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies