El govern anuncia una auditoria per gestió de personal i contractació

“Des del començament vam dir que no volíem buscar culpables sinó saber on es podia millorar”, així ha explicat la tinent d’alcalde Pilar Castillejo quin és l’objectiu de l’auditoria anunciada aquesta setmana pel govern. La durà a terme el despatx d’auditors i advocats Faura-Casas en els propers dos mesos, tindrà un cost de 9.680 euros i analitzarà la gestió de personal i la contractació administrativa de l’Ajuntament i els Patronats. “Volem que analitzin la situació que hi havia al 2015 i l’actual, amb els canvis que hem fet, per tal de veure on i com podem seguir millorant”, ha explicat Castillejo. Es concreta així l’“auditoria econòmica” que Decidim portava al programa electoral, que no va fer en entrar al govern i que l’any passat deia que només seria pels Patronats i xifrava el seu cost en més de 21.000 euros. Castillejo considera que “políticament seria més còmode per nosaltres fer una auditoria de la feina de l’anterior govern i no de la nostra, però la volem per millorar”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies