El CDR porta al Teatre Auditori el dijous 15 el concert ‘Cuidem-nos’ d’Ovidi4

El CDR Ripollet organitza el proper dijous 15 un concert especial al Teatre Auditori. A les 20.30 s’obrirà el servei de barra a benefici de la caixa de resistència i a les 21.30h començarà el concert del projecte Ovidi4. L’actuació serà ben especial ja que suposa l’inici de la gira ‘Cuidem-nos’ ideada perquè “hi ha 155 raons per fer-ho”. Ovidi4 és una segona versió de l’espectacle Ovidi3, que va venir a Ripollet al 2016 sent un homenatge musicat a Ovidi Mont­llor a càrrec de David Caño, Borja Penalba i David Fernández. Ara s’incorpora al grup la Mireia Vives. L’entrada té un preu de 12 euros i es poden comprar a codetickets.com.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies